Followers

IRO & OGE Dj KAS

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Πρόγραμμα Εκμάθησης για νέους οδηγούς



Exams for Drivers






  • Ένα πρόγραμμα από τον Αναστάσιο Μάνιο, με 30 ερωτηματολόγια για τις εξετάσεις των διπλωμάτων μοτο και αυτοκινήτου
  • Δοκιμασμένο, δουλέυει σε windows: 98/2000/XP/VISTA.
  • Το πρόγραμμα, επάξια έχει πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορια του.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤO ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ

Το πρόγραμμα περιέχει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την διεξαγωγή της διαδικασίας θεωρητικής εξέτασης των υποψηφίων οδηγών και της αξιολόγησης μέσω Υπολογιστή.

Περιλαμβάνει το σύνολο των προβλεπόμενων ερωτήσεων από τα αντίστοιχα ερωτηματολόγια του εγχειριδίου ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (Α΄έκδοση 1999) και δημιουργεί κάθε φορά που εκτελείται το πρόγραμμα, ένα πλήρες ερωτηματολόγιο στην ελληνική, στην αγγλική, στη ρωσική ή στην αλβανική γλώσσα.

Οι ερωτήσεις με τις δυνατές απαντήσεις, εμφανίζονται διαδοχικά στην οθόνη του Υπολογιστή και ο υποψήφιος επιλέγει τη απάντηση, που θεωρεί σωστή και την καταχωρεί.
Εάν ο υποψήφιος επιθυμεί, μπορεί να αφήσει αναπάντητη την εμφανιζόμενη ερώτηση και να προχωρήσει στην επόμενη για να μη χάνει χρόνο. Στη περίπτωση αυτή το πρόγραμμα εμφανίζει τις μη απαντηθείσες ερωτήσεις από την αρχή, αφού κάνει το κύκλο όλων των ερωτήσεων.
Μετά την απάντηση των ερωτήσεων η την λήξη του χρόνου, το σύστημα εμφανίζει το αποτέλεσμα της εξέτασης, που περιλαμβάνει τους κωδικούς των ερωτήσεων του αντίστοιχου εγχειριδίου, τις δοθείσες απαντήσεις και τον χαρακτηρισμό σωστό/λάθος.
Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης αποκτά τόσο την εμπειρία της διαδικασίας της θεωρητικής εξέτασης μέσω Υπολογιστή, όσο και την εικόνα της ατομικής του επίδοσης.

Για την εκτέλεση της παρούσας εφαρμογής επίδειξης απαιτείται Υπολογιστής με λειτουργικό σύστημα MICROSOFT WINDOWS 98 SE / ME / XP.
Για τη σωστή απεικόνιση της εξέτασης, πρέπει να γίνει ρύθμιση της οθόνης του Υπολογιστή σε ανάλυση 1024 X 768 pixels και Large Fonts.

Mεσα στο πακετο υπαρχει κ ενα zip file, για να δουλεψει σωστα. Περιεχει κ τις γλωσσες.
κλικ για download
πηγη

1 σχόλιο: