Followers

IRO & OGE Dj KAS

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Πώς να συνδέσεις Laptop/PC με τη TV

Πώς να συνδέσεις Laptop/PC/Computer σας με τη TV σας

Τόσο εδώ είναι ένα γρήγορο πέρασμα όλων των μεθόδων που ξέρω (εάν ξέρετε άλλα, παρακαλώ σχολιάζετε) για να συνδέσετε ένα lap-top ή ένα PC με τη TV σας:

1. S-τηλεοπτικός - Αυτό είναι πιθανώς η πιό κοινή μέθοδος έξω εκεί αυτήν την περίοδο επειδή ένα s-τηλεοπτικό καλώδιο είναι φτηνό ως heck και ακριβώς για κάθε TV κάτω από τον ήλιο έχει έναν s-τηλεοπτικό λιμένα. Θα πρέπει να σας σιγουρευτείτε lap-top είστε εξοπλισμένοι με αυτόν τον λιμένα. Θυμηθείτε, υπάρχουν δύο τύποι s-τηλεοπτικών καλωδίων: καρφίτσα 4 και καρφίτσα 7. Τα περισσότερα lap-top και PC είναι εξοπλισμένα με έναν λιμένα 7 καρφιτσών, έτσι εάν η TV σας να έχε μόνο 4 καρφώνουν τον s-τηλεοπτικό λιμένα, κατόπιν αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει.

2. VGA - Εάν έχετε μια HDTV, κατόπιν θα είστε καλύτερη σύνδεση χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο VGA. Δίνει την πολύ καλύτερη ποιότητα από s-τηλεοπτική και όπως με το s-βίντεο, το καλώδιο είναι πολύ φτηνό. Συνήθως δεν θα βρείτε έναν λιμένα VGA στις κανονικές TV εν τούτοις, έτσι αυτή η επιλογή είναι εάν να έχοντας μια HDTV.

3. DVI - Στάσεις DVI για Ψηφιακή οπτική διεπαφή με τη «ψηφιακή» ύπαρξη η βασική λέξη εκεί. Το ψηφιακό σήμα θα δώσει μια υψηλότερη εικόνα από είτε s-τηλεοπτική είτε το VGA. Φυσικά, ο υπολογιστής σας θα πρέπει να έχει μια σύνδεση DVI και η TV σας θα πρέπει να είναι μια HDTV. Αυτό το σκοινί δεν είναι σίγουρα φτηνό, κυμαίνεται οπουδήποτε από $40 έως $80.

4. HDMI - Η χρησιμοποίηση HDMI θα σας δώσει την καλύτερη ποιότητα κατά πολύ. Κανένας υπολογιστής για τον οποίο ξέρω δεν έχει ακόμα τους λιμένες HDMI, αλλά μπορείτε να φτάσετε ένα DVI στο καλώδιο HDMI για να την συνδέσετε με τη HDTV σας. HDMI είναι συμβατό με DVI.

5. Κιβώτιο μετατροπέων ανίχνευσης - Αυτό είναι η τελευταία μέθοδος την οποία θα μπορούσα να σκεφτώ και περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση ενός κιβωτίου μετατροπέων ανίχνευσης, το οποίο παίρνει ένα σήμα VGA και την μετατρέπει στο s-βίντεο ή το συστατικό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου